SEO Usluge – Optimizacija Sajta - Brisbane Digital

SEO Usluge – Optimizacija Sajta

Optimizacija sajta je naša osnovna delatnost i sve ostale usluge su rezultat našeg bavljenja SEO optimizacijom. Možemo vam pomoći da dostignete visoke rezultate u pretraživačima za vašu firmu – da budete viđeni, privučete nove klijente, generišete prodaju za svoje proizvode. Pružamo usluge SEO optimizacije malim, srednjim i velikim preduzećima. 

Mi nudimo vrhunska SEO rešenja, uz realne cene, bez obzira u kojoj se industriji vi nalazite.

Fokusiramo se na dugotrajne rezultate – održavaćemo vaše rezultate u pretraživačima na visokom nivou uz pomoć dozvoljenih tehnika (bez black hat SEO metoda).

Dobićete vrhunske savete za ključne reči, kontent strategije i on-site optimizaciju.

Analiza konkurencije će vam dati prednost na tržištu, računajući i to da ćete biti prvi svesni novih ključnih reči.

Inicijalna konsultacija sa vašom firmom

Kada budete pričali sa nama prvi put, razgovor može poći nekom drugom stazom bazirano na vašem prethodnom iskustvu i znanju o temi i ciljevima. Na primer, možete nam se obratiti sa određenim ciljem koji želite da ostvarite ili samo u želji da uradite nešto povodom Vašeg sajta tražeći savet od ekperata. U svakom slučaju pažljivo ćemo slušati i naučićemo sve ključne elemente vašeg poslovanja kako bismo vam pomogli u daljem istraživanju i preporukama.

Cena istraživanja i kampanje

Svaki biznis je drugačiji i postoje različiti nivoi konkurencije u svakoj industriji. Iz tog razloga naša rešenja imaju klizni model cena. Cena dolazi direktno iz istraživanja ključnih fraza i izražena je u količini sredstava i ranih sati potrebnih da bi se ostvarili I održavali najbolji rezultati za vaš posao.

Koliko će to trajati?

Poboljšanje u pretraživačima se obično desi u prva tri meseca, ponekad je pitanje nedelja.

Prava strategija

SEO nije uvek vezan za jednu ’zlatnu frazu’ što znači da bi možda bilo više pogodnosti za vas od šireg spektra fraza. Kada budemo razgovarali, pitajte nas za ’long tail strategiju’.

Trajni proces

Kada postanete naš klijent niste samo osigurali bolje rezultate nego ste formirali vezu sa kompanijom koja vodi računa o vašem biznisu na duge staze. Mi brinemo o tome da vaše rankiranje uvek bude visoko i da broj poseta konstantno raste.

Da li ste zainteresovani da saznate više o našem SEO procesu? Pozovite nas 021 42 55 35.

* Za usluge PPC marketinga posetite ovu stranicu.

Seo Analiza

  Vaše ime

  Email

  Telefon

  Web Stranica

  Koja je vaša primarna usluga ili proizvod?

  Novi Sad

  Brisbane Digital doo
  Danila Kiša 7a/34
  21000 Novi Sad
  Tel: +381628453476
  Email: info@brisbanedigital.rs