Clutch je proglasio firmu Brisbane Digital doo za top provajdera B2B usluga u Srbiji u 2022. godini - Brisbane Digital
Clutch Top B2B Service Brisbane Digital

U Brisbane Digital doo, našim partnerima pružamo vrhunska SEO rešenja koja će pogurati njihovu vidljivost na sam vrh svih pretraga. Mi smo tim vođen okvirom prakse koji je zasnovan na dokazima i koji pomaže preduzećima da dovedu svoj SEO potencijal do najviše tačke. Pouzdani smo partner za isporuku usluga mnogim organizacijama još od 2009. godine. 

Danas imamo tu čast i zadovoljstvo da izjavimo da nas je Clutch prepoznao kao vodećeg pružaoca B2B usluga u Srbiji. Prema Clutch platformi, mi smo među top SEO kompanijama u regionu za ovu godinu!

Ako niste znali, Clutch je resurs za istraživanje tržišta koji pruža raznim preduzećima informacije koje su im potrebne o pružaocima usluga putem prikupljenih povratnih informacija. Clutch-ev sistem pregleda se vrti oko organske prirode mišljenja klijenata o dobavljačima usluga registrovanih na platformi. 

Clutch je koristan marketinški alat, prvenstveno zato što zauzima istaknuta mesta u rezultatima Google pretrage. Istovremeno, njihov algoritam za rangiranje je veoma složen i ne može tako lako da se “optimizuje”. Imajući to na umu, priznanje kao Clutch lider nama u Brisbane Digital firmi mnogo znači.

  • Miloš Došen, Direktor, Brisbane Digital doo

Pogledajte poslednju recenziju od 5 zvezdica koju smo dobili preko Clutch platforme:

Uvideli smo brz porast u našim rangiranjima na pretraživaču kao i boljitak u korisničkom iskustvu na našem sajtu.

Fokusiraju se na tehničku stranu SEO-a zajedno sa detaljnom i dubokom analizom i konkretnim rešenjima za poboljšanje, i njihovi zaposleni imaju odlično znanje.

  • Paul J. Shrater, ko-osnivač, Minimus.biz

Paul, hvala ti što si podelio pozitivna iskustva sa našim timom tokom našeg partnerstva. Kako biste više saznali o našim uslugama, pročitajte celu recenziju na našem profilu!


Za upit o našim SEO uslugama, molimo vas kontaktirajte nas i recite nam šta vam je potrebno.