Česta pitanja - Brisbane Digital

FAQ – Česta Pitanja

Šta nas razdvaja od ostalih SEO kompanija?

Mnoge SEO kompanije rade automatski i slepo prolaze kroz masu aktivnosti koje samo troše vreme a ne postižu rezultate koji utiču na poziciju u pretraživačima. Mi smo eksperti u otkrivanju prilika koje će napraviti razliku i poboljšati vaše rezultate.

Koji mesečni budžet mi je potreban?

Naš najpopularniji SEO paket na mesečnom nivou je 1400 eur . Najveće kampanje iznose i do 20 000 eur na mesečnom nivou, a najmanje 700 eur. Radimo po prepaid sistemu, i nevezujemo naše klijente ugovorima. Usluga traje dokle god Vi želite.

Kakve garancije nudite?

Po pravilu s obzirom na broj faktora koji utiču na ovu industriju mi ne dajemo garancije ali na osnovu naše strategije možemo da donekle procenimo ishod svake kampanje. U odredjenim situacijama spremni smo da ponudimo posebnan aranžman sa garancijom.

Koliko fraza mogu da optimizujem?

Broj fraza koje želite optimizirati nije ograničen, ali ćemo Vam mi dati preporuku. Naše SEO kampanje su veoma fleksibilne i mogu se menjati, što znači da možete menjati i fraze i budžet iz meseca u mesec.

Ko će biti zadužen za optimizaciju mog sajta?

Mi u Brisbane Digital brinemo o personalizaciji naših usluga, zato ćete uglavnom biti u kontaktu sa vašim ličnim menadžerom kampanje koji je direktno odgovoran za performanse vašeg sajta u pretraživačima. Vaš projekat, u zavisnosti od veličine, može obuhvatiti deset ljudi, ali će te Vi uvek razgovarati sa istom osobom.


Koliko dugo se bavite optimizacijom?

Naša matična firma Dejan SEO pty ltd se bavi konsultacijom na polju SEO-a još od 2001. a prva kancelarija u Srbiji je otvorena 2009.


Koja je vaša tajna?

Ne postoje tajne. Nudimo vam visoku transparentnost u svemu što radimo i delimo naše znanje i aktivnosti prostim izveštajima koji su dostupni klijentima na zahtev 24 časa dnevo, 7 dana u nedelji. Dobre rezultate se postižemo sa pravom ravnotežom kreativnosti i rada.

Seo Analiza

  Vaše ime

  Email

  Telefon

  Web Stranica

  Koja je vaša primarna usluga ili proizvod?

  Novi Sad

  Brisbane Digital doo
  Danila Kiša 7a/34
  21000 Novi Sad
  Tel: +381628453476
  Email: info@brisbanedigital.rs