SEO paketi - SEO optimizacija cena - Brisbane Digital

SEO paketi

Naše usluge optimizacije sajta su dizajnirane tako da odgovore zahtevima tržišta u 2023. godini i sagledaju kompletnu poslovnu strategiju klijenta. Na taj način se maksimalno koriste potencijali koje svaki klijent poseduje. U našoj ponudi ne postoje mini paketi koji se bave SEO šemama i lakim rešenjima. Svaki paket nudi elitnu, sveobuhvatnu SEO kampanju, a na osnovu jačine vaše konkurencije mi ćemo preporučiti budžet koji je neophodan da bi kampanja bila uspešna.

SEO optimizacija cena

Cena usluge SEO optimizacije je 650 eur + pdv za Starter paket. To je najniža početka cena, i budžet je sasvim dovoljan za firme koje posluju na tržištu sa slabijom konkurencijom. 

Cena Tehničkog SEO Audit-a koji uključuje strategiju je 1000 eur. 

Istraživanje ključnih reči

Svaka dobra SEO kampanja počinje istraživanjem ključnih fraza. Naša firma je razvila više puta nagrađivani program Phraseresearch.com. Ovaj program vrši analizu svih fraza koje se spominju u vašem Google Webmaster Tools nalogu, kombinuje ih sa preporukama Google Planner-a, i procenom konkuretnosti najpoznatijih SEO alata. Kao rezultat naši SEO stručnjaci dobijaju analizu koja daje jasne preporuke koliko koja fraza donosi poseta ukoliko napreduje za 1 poziciju, odnosno koliko donosi ako bude na 1., 2. ili 3. mestu. Tada u saradnji sa vama, određujemo smer kampanje, i strateški napadamo fraze koje će vam doneti najviše novca!

Rad sa vašim programerom

Vaš programer može pročitati SEO smernice ali možda ih neće razumeti u potpunosti, ili ne koristi dovoljno informacije koje su mu dostupne. To se često dešava usled nerazumevanja proizvoda i prirode ciljnog tržišta. Mi ćemo raditi zajedno sa vašim programerom da bismo osigurali najbolje moguće performanse vašeg sajta.

Nemate programera? Nema problema. Ako nemate nikoga ko bi radio podešavanja na vašem sajtu, uposlićemo naše programere da implementiraju sve naše preporuke za vas.

Linkovi

Mnoge SEO agencije pod SEO kampanjom podrazumevaju isključivo pravljenje linkova. Broj i količina linkova nisu više bitni kao pre nekoliko godina. Zbog toga su kod nas linkovi samo deo uspešne SEO kampanje. Kada se stvari postave onako kako bi trebalo, linkovi sami dolaze, a naš je posao da to omogućimo i sprovedemo u delo.

Sadržaj

Sadržaj je jedan od ključnih elemenata popularnosti vašeg sajta i samim tim jedna od ključnih stvari za uspeh vaše kampanje.

Rizik

SEO nije nimalo lak! Kada dospete na prvu stranu pretraživača vaša konkurencija će učiniti sve da se plasira bolje od vas. Takođe, Google Search Quality Team će proveravati da li ste zasluženo, i po njihovim pravilima dobili svaku pojedinačnu poziciju.

White hat prakse

Brisbane Digital se isključivo bavi takozvanim White Hat praksama i radi po zvaničnim preporukama Google-a.

SEO: Deo slagalice

Budite sigurni da ćete dobiti profesionalnu uslugu od ljudi koji razumeju vaš proizvod i vašu uslugu i uvek pokušavaju da nađu nove načine da poboljšaju vaš posao i van granica SEO-a.

Česta Pitanja

Q: Koliko ciljnih fraza možemo imati?

A: Neograničeno. Koliko god je potrebno da povećamo posete i prodaju.

Q: Postoji puno SEO kompanija, po čemu ste vi bolji?

A: Većina velikih SEO kompanija kopira ono što većina radi. Mi smo inovatori.

Q: Kako određujete mesečnu cenu?

A: Cena zavisi od sati potrebnih za mesečne aktivnosti.

Q: Koliko dugo sve ovo traje?

A: Neograničeno. Izrada strategije od 15 do 40 dana, posle toga se radi dokle god je klijent zadovoljan uslugom.

Q: Kada možemo očekivati rezultate?

A: Posle izrade strategije potrebno je od 2 do 3 meseca za prve rezultate.

Pametniji Izbor

Dobićete najvišu vrednost za vaš novac. Bez ugovora i bez troškova postavke.

Održavajte uspeh zauvek uz našu dugotrajnu uslugu.

Početak

Pozovite nas na (021)425535 ili nas kontaktirajte putem online formulara.

Seo Analiza

  Vaše ime

  Email

  Telefon

  Web Stranica

  Koja je vaša primarna usluga ili proizvod?

  Novi Sad

  Brisbane Digital doo
  Danila Kiša 7a/34
  21000 Novi Sad
  Tel: +381628453476
  Email: info@brisbanedigital.rs