O nama

Brisbane Digital doo sačinjava tim od 30 talentovanih SEO konsultanata. Osnivač kompanije, Dejan Petrović je jedan od najpoznatijih SEO stručnjaka u Australiji i svetu i to sa više od decenije iskustva u ovoj industriji. Njegova vizija u kombinaciji sa našim radom i tehnologijom obezbeđuje našim klijentima dugotrajne rezultate.

Naš radni prostorPoslovno ime: Brisbane Digital doo
Matični broj:
20921161
PIB:
108042283 
Delatnost:
7022
Sedište: Fruškogorska 53, Inđija
Poslovnica: Danila Kiša 3, Novi Sad
Adresa za slanje pošte: Danila Kiša 3, 21101 Novi Sad, PAK:403507

U periodu od 2009. do 2013. firma je poslovala i pod imenom “Serpentine SEO”.

Kratka istorija

Dejan SEO pruža profesinalne marketinške usluge raznolikoj klijenteli još od 2001 godine. Kompanija je osnovana u Brizbejnu (Australija) kao filijala Communication 1 to 1 Pty Ltd, i početni fokus kompanije je bio pružanje konsultantskih usluga drugim marketinškim firmama. Usled velikog uspeha u oblasti SEO, počevši od 2008. godine, izdvaja se kompanija Dejan SEO koja pruža usluge optimizacije za pretraživače direktno privatnom sektoru kao deo novooformljene korporacije SEO Pty Ltd. Kompanija se proširila 2009. otvarajući dve kancelarije u Evropi i formirajući partnerstvo u Sjedinjenim Američkim Državama. U to vreme kancelarija u Srbiji posluje pod imenom Serpentine SEO, ali još uvek ne pruža usluge na teritoriji Srbije. Iste godine Australijski ogranak se seli u Brisbane Technology Park gde se i danas nalazi. Ogranak u Srbiji kreće da nudi usluge i u Srbiji 2012. godine pod novim imenom Brisbane Digital doo.  Kao pioniri ove oblasti u Australiji, donosimo u Srbiju najnaprednije sisteme i tehnologiju na kojoj smo izgradili svoju reputaciju u svetu. Brisbane Digital nastavlja da konsultuje velike korporacione klijente, agencije i male kompanije. Naši konsultanti kombinuju puno godina iskustva u optimizaciji za pretraživače i internet marketingu da bi svojim klijentima pružili opipljive rezuiltate. Trenutno 30 zaposlenih SEO konsultanata u Brisbane Digital-u imaju veštine i izvanredne rezultate u svim oblastima internet marketinga, uključujući SEO optimizaciju i PPC.

Brisbane Digital menadžment

Brisbane Digital predvodi Miloš Došen jedan od osnivača matične kompanije Dejan SEO pty ltd. Miloš donosi godine iskustva u polju optimizacije koje se dalje reflektuje kroz naporni rad tima i kreiranje prirodnih rešenja koja će unaprediti poslovanje klijenata.

Pristup

Kroz rad sa našim klijentima mi razvijamo transparentan odnos koji će omogućiti ostvarivanje rezultata i na kratke i na duge staze. Za razliku od drugih SEO kompanija koje se odmah fokusiraju na trenutne rezultate, mi imamo strateški pristup koji omogućava našim klijentima dugotrajni uspeh.

Aktivnosti koje se sprovode tokom kampanje:

  • Definisanje jasnih ciljeva – detaljno istraživanje ključnih reči i fraza za vaš proizvod i usluge
  • Detaljna analiza konkurencije (veličina tržišta, trenutno stanje na tržištu, SEO konkurencija):
  • Onsite optimizicaja i analiza izgleda i funkcionalnosti svih detalja na sajtu. Pravilno kreiranje mape sajta.
  • Proučavanje aktivnosti korisnika (posetilaca) sajta.
  • Analiza uticaja društvenih mreža i razvoj klijentovih profila.
  • Razvoj relevantnog sadržaja. Kreiranje novih linkova

Ukoliko ste zainteresovani da radite za nas, ovde možete pronaći trenutno otvorena radna mesta.

office